Dans mee op Higher!

13 juni 2012

Onze nieuwe single is uit en was in de eerste week al te horen op 3FM en 538. Kopen kan op iTunes of via sms (waarvoor VEEL dank!) en luisteren hieronder via Spotify. Check ook de akoestische b-side, opgenomen in Bjørgens slaapkamer.

Videoclip?
Samen met het Utrechtse bureau Rhinofly ontwikkelden we een interactieve videoclip: DanserGezocht.nl. Meer over het concept en de technische uitvoering lees je op de blog van Niels. Ook ik kom aan het woord:

‘Zoals ik hier schreef hou ik erg van videoclips, maar als je ze toch alleen voor internet maakt, ligt een lineaire video waar je passief naar kijkt niet voor de hand. Ik waardeer interactieve probeersels van Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers en Cold War Kids – niet allemaal even geslaagd, maar ze dóen het wel. Onze band heeft vanaf dag 1 het succes voor een belangrijk deel aan internet te danken. We willen graag voorop lopen en experimenteren met nieuwe technieken (mits we ons dat kunnen veroorloven). Voorwaarde is dat de muziek op één blijft staan, en mooi meegenomen is als we onze fans de hoofdrol kunnen geven. Een lyrics-video is snel gemaakt, maar dit keer wilden we iets dat je onmiddellijk door wil sturen. Omdat het cool is, grappig én omdat het nog nooit is gedaan. En oh ja, wij kunnen inderdaad niet dansen. Dus schaam je niet en doe mee!’

We zijn supertrots op het resultaat dus we hopen dat iedereen een dansje waagt!

Leave a Reply